NL Weerradar widget versie 2.2

Aan de NL Weerradar widget zijn nu de contourkaarten van het KNMI toegevoegd, waarop de temperatuur, het zicht en de windsnelheden te zien zijn.
Daarnaast is een bug verholpen, waarbij het selectiemenu niet meer werkt wanneer er geen verbinding kan worden gemaakt met de server. Verder is het icoon vernieuwd.

Downloaden van NL Weerradar Widget versie 2.2

Commentaar op de widget gelieve op de pagina van NL Weerradar widget zelf!

4 thoughts on “NL Weerradar widget versie 2.2”

  1. de kaarten van de KNMI in de nieuwste versie van je weerradar widget zijn echt geweldig! ik woon aan de kust en ik vlieger regelmatig dus de windsnelheden kaarten zijn echt een uitkomst voor mij! verder vind ik de andere uitbreidingen van de nieuwste versie ook een aanwinst

  2. I live in Amsterdam and use your widget all the time. I tried to have multiple instances to see different weather maps at the same time on the Dashboard to be able to see the radar and infrared images. But after closing and opening the dashboard all the instances display the last selected map.

    Is it possible to store widget data (settings) per instance to enable this?

  3. Deze widget lijkt niet meer te werken met Mac OS X 10.6 Snow Leopard. Komt hiervoor snel een update? Keep up the good work!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *