Buienradar widget “kan server niet vinden”?

Aangezien de buienradar.nl website is veranderd (het heeft dit keer toch een poos geduurd voordat ik weer aan het werk moet…) en de NL Weerradar widget de informatie (afbeeldingen) rechtstreeks van de website plukt, werkt deze nu niet meer.
Aangezien ik het op dit moment vrij druk heb, kunnen er een paar dagen overheen gaan voordat ik de boel weer aan de praat heb. Als er een update is, wordt er vanzelf een melding weergegeven in de widget. Dus… nog even geduld a.u.b.!

3 thoughts on “Buienradar widget “kan server niet vinden”?”

  1. Nu doet buienrader het weer wel. Dus je hoeft voorlopig toch nog niets te doen 😉

  2. Vandaag deze widget geïnstalleerd, ziet er leuk uit, maar krijg helaas ook de melding "kan geen verbinding maken met server". Wellicht heb ik pech op het moment en werkt het later weer wel. Maar anders zou het wel heel erg tof zijn als dit weer gefixt kan worden 🙂

  3. buienwidget werkt goed op de verwachtings mode na. De tijd loopt wel in de toekomst maar het radarbeeld blijft stil staan. Overigens werkt dit wel voor het afgelopen uur mode? Als de verwachting werkt is tool compleet!

Comments are closed.